U trendu

Muslin smenjen? Nisam znao… Ko je novi selektor?

Najbolji srpski teniser ikada Novak Đoković tek večeras saznao je da je Slavoljub Muslin smenjen sa mesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Đoković je u Beogradskoj areni, u poluvremenu košarkaške utakmice Crvena zvezda – CSKA u Evroligi, od novinara saznao da je Muslin dobio otkaz na klupi nacionalnog tima.

„Otišao Muslin? Ko je novi selektor? Nisam znao… Evo ja sam slobodan u narednih mesec i po dana“, uz osmeh je poručio Đoković, nakon što je prethodno pričao da je Muslin napravio dobar kolektiv i atmosferu.

On je odao priznanje srpskim fudbalerima zbog plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

„Svaka im čast, radovao sam se kao i svi. Bila je velika pauza, nadam se da će u Rusiji to biti dodatni motiv. Imam puno prijatelja u fudbalskoj reprezentaciji“.

Đoković zbog obaveza neće biti na Mundijalu u Rusiji da bodri „orlove“.

„Uželeo sam se tenisa, pa ću sledeću godinu podrediti tome“, dodao je Novak.

Podsetio je i da dugo nije bio na košarkaškim utakmicama Crvene zvezde i da mu je drago što je sad pronašao vreme da gleda duel protiv moskovskog CSKA.

„Krivo mi je što Arena nije puna, takvu je pamtim. Obično je standard kada igraju Zvezda i Partizan da se napuni hala. Ne znam zašto je to tako, pitao sam, odgovorili su mi iz ovog ili onog razloga, ali meni je ovo jedinstveno iskustvo i poseban doživljaj jer navijam za Zvezdu ceo život, tako da joj želim sve najbolje“, zaključio je Đoković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.