U trendu

Muslin želi šest bodova iz dve utakmice

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je Moldavija autsajder, ali da se njegova ekipa neće opustiti pošto želi da osvoji svih šest bodova iz dve predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

„Svaki meč je važan, prvi sledeći je najvažniji. Mi bismo išli na pobedu i da smo pobedili Irsku u prošlom kolu, ne bismo se opustili i išli na nulu u Moldaviji. Nemamo poseban pritisak, znamo da moramo da pobedjujemo. Nadam se da ćemo još bolje odigrati nego protiv Irske, jer smo iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje. Osim rezultata protiv Irske sve je bilo pozitivno i nadam se da će igra i rezultat protiv Moldavije biti pozivnica navijačima da nas podrže protiv Austrije“, rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmice u Moldaviji, 6. oktobra i tri dana kasnije u Beogradu protiv Austrije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Muslin je rekao da se još nisu svi igrači odazvali, pošto će neki zbog obaveza u klubovima doći nešto kasnije. On je naveo da Aleksandar Ignjovski neće biti u konkurenciji za predstojeće utakmice zbog temeprature i stomačnog virusa. Takodje, neće igrati ni Slobodan Rajković, koji je slomio nos i zadobio potres mozga igrajući za Palermo u italijanskoj ligi. 

Muslin je rekao da će formacija ostati ista i da neće biti mnogo promena u sastavu u odnosu na utakmicu sa Irskom, u kojoj je Srbija odigrala 2:2 u Beogradu u prvom kolu.

„Moldavija je autsajder. Analizirali smo je i sada ćemo to predstaviti igračima. Mislim da smo do sada mnogo uradili, a to se videlo na terenu što se tiče igre. Igrači sada moraju da se oporave od puta i utakmica koje su igrali za vikend. Imaćemo vremena, iako su dve utakmice u tri dana“, rekao je on.

Upitan da li bi bio zadovoljan sa četiri boda iz dve utakmice, Muslin je rekao: „Bio bih zadovoljan sa šest bodova“.

Selektor je dodao da ga nijedan igrač nije zabrinuo, pošto su neki igrali više neki manje, što je „naša realnost“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.