U trendu

Nadalov trener: „Novak nije specijalista za Å¡ljaku, ali…“

Trener Rafaela Nadala Karlos Moja veruje da će Novak Đoković biti najveći rival njegovom pulenu na Rolan Garosu. Đoković je već osvojio Australijan open i sada drÅŸi poslednja tri grend slema u svom vlasniÅ¡tvu, pa će mu naredni u Parizu biti jedan od glavnih ciljeva ove sezone.

Moja ističe da je, uz Rafu, upravo Novak jedan od glavnih favorita za titulu na Rolan Garosu.

„Kada je bio u odličnoj formi, Novak je pobeđivao Rafu. Ako igra dobro, kao Å¡to je to pokazao u Australiji, on je igrač koji uvek moÅŸe da osvoji titulu. MoÅŸda nije specijalista za Å¡ljaku, ali jednako dobro se prilagođava svim podlogama“, rekao je Moja, a prenosi RTS.

Nekadašnji španski reprezentativac veruje da je Srbin kompletan teniser i da mu nije problem da igra na bilo kojoj podlozi.

„Novakov stil igre gotovo da se ne menja u zavisnosti od podloge. Na Å¡ljaci ima viÅ¡e vremena za reakciju, viÅ¡e rizikuje, osvojio je Rolan Garos i mnogo turnira na Å¡ljaci. On je odličan igrač i na ovoj podlozi.“

Nekada najbolji teniser sveta je, uz Đokovića i Nadala, uvrstio Dominika Tima u najuÅŸi krug favorita na drugom grend slemu sezone.

„Njegova igra je pravljena za Å¡ljaku, on je specijalista. Udara veoma snaÅŸno, napreduje iz godine u godinu i treba voditi računa jer je odličan teniser“, zaključio je Moja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar