U trendu

Najvažnija sporedna stvar na svetu „otela“ kumove i muževe

Senzacionalan uspeh reprezentacije Velsa, koja je u svom debitantskom nastupu na evropskom prvenstvu u fudbalu stigla do polufinala, iznenadio je i same igrače Velsa, prenose mediji.

Zbog velikog uspeha deo reprezentativaca morao je da menja planove koje su imali ovog leta. Džo Ledli je morao da odloži venčanje, golman Kris Ganter je bio kum na bratovom venčanju preko skajpa, dok je Nilu Tejloru propalo iznenađenje koje je pripremio za suprugu. Vezista Ledli je trebao da se na Ibici venča sa devojkom Rubi. Par već ima dve devojčice a dugogodišnju vezu su želeli da krunišu brakom.

„Džo je termin za venčanje rezervisao još dok smo igrali u kvalifikacijama. Ko bi tada poverovao da ćemo ovako daleko dogurati. Sve misli igrača su sada usmerene prema Portugalu,“ kazao je prva zvezda ekipe Garet Bejl.

Zbog plasmana u polufinale Kris Ganter je propustii bratovo venčanje u meksičkom Kankunu. U Meksiko nisu otputovali ni njihovi roditelji.

„Nema šanse da propustim polufinale evropskog prvenstva. Ovo je istorijski trenutak za našu zemlju. Ko zna kada ćemo opet biti u polufinalu,“ kazao je Džerald Ganter dodavši: „Mojoj supruzi je teže. Nije znala šta da izabere, venčanje ili utakmicu. Sinovi su izazvali haos. Šta je na kraju izabrala? Utakmicu, naravno,“ kazao je tata Ganter.

Kris je na kraju bio kum, ali preko skajpa. Brat Mark i njegova supruga pridružiće se ostatku porodice ukoliko Vels izbori plasman u finale.

Golman Nil Tejlor želeo je da iznenadi suprugu ulaznicama za koncert američke pop zvezde Bijonse u Kardifu. Umesto na koncert, Džena je otišla na četvrtfinalnu utakmicu protiv Belgije.

„Mislio sam da sam sredio poklon za njen rođendan, nisam ni gledao koji je datum. Kasnije mi je supruga rekla da je to na dan utakmice. Verujem da se i na utakmici dobro provela,“ kazao je Tejlor sa osmehom.

Polufinale između Velsa i Portugalije igra se sutra od 21 sat u Lionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.