najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

NAPUŠTA FUDBAL: Mamić podneo ostavku i u HNS-u

Nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić podneo je ostavku na funkciju prvog potpredsednika Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS).

Mamić je tako samo šest meseci nakon što je podneo ostavku na funkciju izvršnog predsednika zagrebačkog Dinama, napustio i HNS.

“Ne želim više da budem razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspehe mojih kolega iz HNS-a i Dinama. Ne želim da moje ime služi kao izgovor za nanošenje štete ugledu hrvatskog fudbala koji svojim rezultatima služi na čast svima nama”, naveo je Mamić u saopštenju.

Mamić od januara nije u Dinamu, a iz istih razloga je, kako je rekao, napustio i HNS.

“To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano da ide ka budućnost. Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim i sa mesta prvog potpedsednika HNS-a. Za hrvatski fudbal sam dao dušu i sve svoje umeće i nadam se da će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati ceo svet. Ja ću se u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uveren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret. HNS će, kao i Dinamo, u meni uvek imati najvernijeg navijača”, poručio je Mamić.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike