U trendu

Nastavlja se Super liga za vikend, Partizan dočekuje Napredak

Utakmicama šestog kola, za vikend se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana igraju u Beogradu protiv Napretka iz Kruševca, dok će Voždovac igrati u Subotici.

Utakmice šestog kola igraju u subotu i nedelju, a zbog lošeg terena u Čačku otkazan je duel Borca i Crvene zvezde.

Aktuelni šampion Partizan u nedelju od 20 časova igra na svom terenu protiv Napretka i želi da udje u seriju pobeda, posle poraza od Voždovca u četvrtom kolu. Crno-beli su u prošlom kolu pobedili Vojvodinu sa 1:0, a Napredak je u Kruševcu bio bolji od Borca sa 3:1.

Partizan u utakmicu ulazi posle jučerašnjeg remija bez golova protiv madjarskog Videotona, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evropa.

Crno-beli su četvrti na tabeli sa 12 bodova, a Napredak, koji je vezao dve pobede, zauzima sedmo mesto sa sedam bodova. 

Drugoplasirani Voždovac u subotu od 19 časova igra u Subotici protiv Spartaka i želi da ostvari dobar rezultat kako bi ostao u samom vrhu tabele. Voždovac je, uz Crvenu zvezdu, jedina neporažena ekipa u prvenstvu.

Ekipa Ilije Stolice je u prošlom kolu pobedila Javor sa 1:0, a Spartak je bio bolji od Mačve sa 3:2. Beogradski tim ima 13 bodova na drugom mestu, a subotički zauzima peto mesto sa tri boda manje.

Fudbaleri Bačke igraju u subotu od 17 časova na domaćem terenu protiv Mladosti iz Lučana i pokušaće da osvoje prve bodove u sezoni. Bačka i Borac su jedine dve ekipe koje do sada nisu osvojile nijedan bod, a Mladost zauzima 10. mesto na tabeli sa pet bodova.

Vojvodina u subotu od 20 časova igra u Ivanjici protiv Javora i želi dobar rezultat kako bi se zadržala u vrhu tabele, dok će novajlija u ligi Mačva istog dana od 17 časova dočekati Rad u Šapcu i pokušaće da prekine niz od dva poraza. 

Čukarički će na svom terenu u subotu od 20 časova igrati protiv Radničkog iz Niša, koji je vezao tri pobede, dok će u nedelju od 20 časova Radnik u Surdulici dočekati Zemun, koji je u prošlom kolu ostvario prvu pobedu u prvenstvu.

Utakmice šestog kola Super lige Srbije, subota:

Mačva – Rad (17.00)
Bačka – Mladost (17.00)
Spartak – Voždovac (19.00)
Javor – Vojvodina (20.00)
Čukarički – Radnički (20.00)

Nedelja:

Partizan – Napredak (20.00)
Radnik – Zemun (20.00) 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar