najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nataši Kovačević plaketa grada Riminija

Košarkašici Crvene zvezde Nataši Kovačević u Italiji je uručena specijalna plaketa grada Riminija s posvetom – “Za velikog sportistu i veliku ženu”.

Nataša Kovačević je prethodnog vikenda boravila u Italiji u poseti agenciji “Iterperformans” koja je zastupa, a u Riminiju je bila specijalni gost na lokalnom derbiju izmedju Rimini Krabsa i ekipe Santarkandjelo.

Na poluvremenu utakmice, koja je odigrana pred 3.000 navijača, gradonačelnik Riminija Andrea Gnasi srpskoj košarkašici uručio je specijalnu plaketu.

“Bila sam oduševljena načinom na koji su me primili i veoma počastvovana plaketom koju sam dobila. Bio je to za mene vrlo emotivan trenutak i za to im dugujem veliku zahvalnost. Kada vas pred tolikim brojem ljudi predstave kao simbola životne borbe teško je ostati ravnodušan”, rekla je Kovačević.

Ona je od košarkaša domaće ekipe u znak sećanja na ovo druženje na poklon dobila majicu kluba i loptu sa potpisima svih igrača.

Nataša Kovačević se krajem prošle godine vratila košarci, samo dve godine od teške saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila nogu.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike