Navijači Kelna optimisti: Igra se 11 na 11, zar ne?

Nekoliko sati uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope navijači Kelna „okupirali“ su centar Beograda i sa nestrpljenjen očekuju spektakl na stadionu Rajko Mitić.

Procene kažu da će na utakmici srpskog i nemačkog kluba koji se bore za „evropsko proleće“ prisustvovati oko 5.000 gostujućih navijaca, a mnogi od njih dan provode u centru grada, Obilićevom vencu, Knez Mihailovoj, Terazijama, uz hranu, pivo i dobro raspoloženje.

Pojačane su i mere obezbeđenja, primetnije je da u gradu ima više policije, ali nema nikakvih problema.

„Mnogo smo bolji tim od Crvene zvezde što smo pokazali u prvoj utakmici. Večeras nemam dilemu da ćemo pobediti, a bio bih zadovoljan i rezultatom 1:0 jer bi nam i to donelo dugo očekivani prolaz u eliminacionu fazu nekog evrotakmičenja“, rekao je jedan od navijača Kelna.

Optimizam je opšte prisutan kod gostiju iz Nemačke, pa ih čak ne brine ni činjenica što je njih tim znatno oslabljen.

„Dobićemo Crvenu zvezdu 3:1. Iako smo došli sa 16 igrača, fudbal se igra sa 11 i ne primećujem da smo mnogo oslabljeni. Bili smo razočarani nakon poraza u prvoj utakmici, jer smo bili mnogo bolji tim u drugom poluvremenu, ali večeras će stvari doći na svoje mesto. Beograd nam se mnogo dopada, a najviše nam se sviđa restoran u kome je izvrsna hrana, a konobar je veliki navijač Zvezde“, ističu navijači Kelna.

Utakmica između Crvene zvezde i Kelna igra se od 21.05 sati.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike