U trendu

Navijači Liverpula uništili hrvatskog igrača: Ti si pijanica i šarlatan! (video)

Liverpul nikako da se sastavi i krene napred u 2017. godini. Engleski premijerligaš eliminisan je tokom januara iz oba domaća Kupa, imao je niz od tri poraza kod kuće i samo jednom je pobedio u prvom mesecu godine, i to četvrtoligaša Plimut.

„Crveni“ sa Kopa zabeležili bi i novi neuspeh sinoć protiv Čelsija da na golu nisu imali Simona Minjolea koji je 13 minuta pre kraja utakmice odbranio penal Dijegu Košti. A krivac za dosuđeni jedanaesterac bio je hrvatski internacionalac Dejan Lovren koji je prema mišljenju navijača u poslednje vreme toliko loš i krive ga za svaki poraz Liverpula, da priželjkuju da ga klub što pre proda.

Lovren je ovog puta loše procenio let lopte, nakon čega je Čelsi stigao do gola Liverpula i da nije dosuđen penal, „plavci“ bi šansu verovatno pretvorili u gol. Zato su navijači Lovrena stavili na „stub srama“.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=521&v=kHku-kWn2S8

„Kako iko može da ceni ovog šarlatana?“, „Očajan štoper, ovog puta se izvukao sa ubistvom jer ga je spasio Minjole“, „Lovren ima samopouzdanje pijanca u pabu i koordinaciju pokreta pijanca izbačenog iz paba“, samo su neki od komentara po društvenim mrežama na kojima postoji profil Liverpula.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.