najveća internet zajednica u Srbiji već 19 godina

Nikolić: Niko ne sme da želi više pobedu od Partizana

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli veoma motivisano dočekuju start prolećnog dela Superlige i borbu sa vodećom Crvenom zvezdom kako bi vratili šampionsku titulu u Humsku.

„Pred nama je novi početak, kao da je nova sezona jer pauza kod nas predugo traje i sve se promeni. Kao i svaki početak biće jako teško, cenim Rad, ali Partizan svaku utakmicu traži dobru igru i niko ne sme više da želi pobedu više od nas“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Nikolića nije zabrinuo podatak da je na prethodne dve utakmice na prolećnoj premijeri, na klupi Partizana, zabeležio dva remija.

„Nemam nikakav poseban motiv zbog toga, situacija je potpuno drugačija. U sportu nema prošlosti, više se ni ne sećam naših 17 utakmica (15 pobeda i dva remija prim. aut). Isto tako niko se neće sećati te serije u situaciji ako pobedimo na Banjici“.

On je kao posebnu opasnost po svoj tim naglasio slobodne udarce veziste Rada Nikole Drinčića, nekadašnjeg prvotimca Partizana.

„Jedan od kvaliteta koji ima Rad su prekidi, svi dobro znamo kako ih izvodi Drinčić, možda ja najbolje. Bio je veliko oružije Partizana dok je bio kod nas, sada je u Radu… Pokušaćemo da izbegnemo takve situacije“.

Nikolić je poseban akcenat stavio na motivisanost svojih izabranika.

„Moji igrači moraju da igraju preko granica bola, da imaju mnogo veći motiv od protivnika. Uz disciplinu nadam se da će naš kvalitet doći do izražaja“, naveo je trener crno-belih.

Nikolić je potvrdio da su danas u klubu bili Valeri Božinov i Miroslav Bogosavac, koji bi uskoro trebalo da promene sredinu.

„Imali su danas u sastanak u klubu, sve bi trebalo da bude jasnije u toku dana. Javnost će biti obaveštena“, zaključio je Nikolić.

Utakmica 22. kola između Rada i Partizana igra se u nedelju od 14 sati na Banjici.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike