U trendu

Novak čestitao Endiju i zahvalio fanovima na podršci

Novak Đoković čestitao je Endiju Mariju za preuzimanje prvog mesta na ATP listi istakavši da je to za njega veliki izazov, prenose sportski mediji.

Britanac je posle više od 200 nedelja skinuo Đokovića sa mesta najboljeg tenisera sveta, titulom na Mastersu u Partizu u nedelju.

Đoković će imati priliku da se vrati na tron za nekoliko nedelja, jer je najboljim teniserima sveta ostao još jedan turnir, Završni u Londonu od 13-20. novembra.

„Čestitam Endiju na uspešno dostignutom velikom cilju! Svaka čast! A vama moji navijači želim da se zahvalim na podršci i fantastičnim porukama koje mi šaljete! Pripremam se za London i uskoro se vidimo. Uvek sam voleo dobre izazove i Final 8 je baš to! Idemoooo“, napisao je Đoković na Fejsbuku.

Đoković brani titulu u Londonu, gde je slavio u prethodne četiri godine, a igraće u grupi „Ivan Lendl“ sa Kanađaninom Milošem Raonićem, Austrijancem Dominikom Timom i Gaelom Monfisom iz Francuske.

Mari je u grupi „Džon Mekinro“ zajedno sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom, Keijem Nišikorijem iz Japana i Hrvatom Marinom Čilićem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.