U trendu

Novak: Igrao sam dobro ali sunce mi je išlo stalno u oči

Novak Đoković mora da zaboravi na još jedan neuspeh ove sezone ako želi dobar rezultat na Rolan Garosu.

Najbolji srpski teniser poražen je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu od Belgijanca Davida Gofana sa 6:2, 3:6, 7:5 a uzroke poraza pronašao je u slabom servisu u finišu meča kao i u suncu koje mu je stalno smetalo.

Naime, u poslednjem setu, Novak je više igrao na strani na kojoj je bilo jako sunce.

„Ta strana je bila užasna. Bilo je gotovo nemoguće igrati na njoj. Ometala me je skroz. Krenuo sam sporo, zato što sam prethodna dva meča igrao dosta dugo. Ali kako je meč napredovao, osećao sam se bolje. Fizički sam bio dobar. Imali smo dosta dugih razmena. U finišu mi je opao servis. Imao sam svoje šanse koje nisam iskoristio“, konstatovao je Novak.

2 komentara
  1. Ljuba Milosevic

    Žao mi je što moram da iznesem ovu istinu, ali, Novak je na pragu završetka karijere. Bio nam je idol, ostaće idol, veliki Srbin, ali mislim da je sa tenisom završio! (bar sa ovim vrhunskim, profesionalnim)

  2. Branko Ristic stanje

    Tacno je,da je u drugoj polovini meca,sunce islo u oci Djokovicu.Ali,zar je bilo tesko,da uzme kacket sa velikim siltom,koji ne bi dozvolio zracima sunca,da mu bljeste u oci.Od bilo koga ko se nalazio u blizini terena,mogao je da uzme kapu,ukoliko je nije imao,u svojoj torbi.Ma da mislim, da je totalno neozbuljno,da nije poneo kapu,kada zna,da sunca ima celo po podne.Pa nije on prvi put,na teniskom terenu.Mislim da je to,sa suncem malo odbranaski nacin,opravdavanja svog neuspeha,koji nije neocekivan.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike