U trendu

Novak najavio „veliko ime“ za novog trenera

Najbolji srpski teniser Novak Đoković još ne zna koga će angažovati za novog trenera, ali nagoveštava da će to biti neko “veliko ime”, prenose sportski mediji u Srbiji.

“Biće to neko ko je imao slično iskustvo kao ja. Nema mnogo ljudi u prošlosti koji su uspeli da igraju na tako visokom nivou, pa ćemo videti. Razmišljam polako i temeljno o tome. Ne želim da žurim sa odlukom”, rekao je Đoković.

On je istakao da mu je bila potrebna promena kako bi se vratio na staze uspeha.

“U poslednjih šest meseci nisam imao mnogo dobrih rezultata i zato sam osetio da su mi potrebne neke promene, kao i malo drugačiji trenerski pristup. Koliko će vremena proći dok se ne vratim na pobedničke staze? Ne znam, nadam se da će se to dogoditi uskoro”, dodao je Novak.

Za razliku od njega, sva trojica izgrača iz takozvane ‘velike četvorke’ imaju dugogodišnji tim.

“U ovom momentu ne mogu da se poredim sa Endijem, Rafom i Rodžerom. Oni imaju svoje timove, ja nemam i to je nešto što ne ide u moju korist. Međutim trenutno sam usredsređen samo na sebe, trudim se da budem najbolji što mogu i kao čovek i kao teniser. Osećam se dobro u svojoj koži i verujem da sam napravio pravu odluku”, zaključio je Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.