U trendu

Novak o drami na putovanju (video)

Svetski teniser broj jedan Novak Đoković nedavno je gostovao u emisiji ATP tura „Poslednji put“. Tom prilikom Novak nije pričao o tenisu već o nekim manje poznatim detaljima iz svog života.

Ko je taj kome je on poslednji put tražio autogram?

„Obično ne volim da narušavam nečiju privatnost, ali da razmislim… Mislim da je to bio Džerard Batler“, odgovorio je Đoković.

Na pitanje kada je poslednji put delio sobu sa nekim teniserom, odgovorio je: „Ne sećam se za sobu, ali se sećam da sam delio kuću sa ostalim srpskim teniserima u Vimbldonu tokom Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine“.

Budući da je gotovo svakodnevno u avionu, objasnio je i kada je poslednji put imao dramu na putovanju.

„Nisam imao mnogo, za razliku od članova moga tima“, prvo se našalio Đoković. „Mislim da sam zamalo promašio ‘konekciju’ na jednom letu krajem prošle godine. Bilo je to u Minhenu ili Cirihu, ali ne mogu da se setim tačno“.

Novak je već dugo vreme na posebnom režimu ishrane, ali da li ga se pridržava? Kada je poslednji put prekršio dijetu?

„Uživam u svemu što podrazumeva moja dijeta, tako da nema razloga da varam“.

A onda je usledilo jedno vrlo zanimljivo pitanje – kada je poslednji put uradio nešto prvi put?

„Igrao sam hokej! Bilo je mnogo lakše kretati se bez klizaljki i opreme za led. Bilo je veoma zabavno. Odrastao sam na planini, skijao sam, dolazim iz skijaške porodice i to mi je blisko. Ipak, držao sam štap jednom rukom, ne sa obe i tako neke stvari, ali to je bilo prvi put i zaista sam uživao“.

Najbolji teniser sveta upitan je na kraju i kada se poslednji put takmičio u nečemu sa svojim trenerom Borisom Bekerom.

„To mora da je bilo u šahu. Bilo je to pre šest meseci, možda u Australiji, ali u tome nisam pobednička strana“, iskreno je odgovorio Novak Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.