U trendu

Novak zadovoljan: „Nije bila velika razlika između Rafe i mene“

Najbolji srpski teniser završio je u polufinalu učešće na Mastersu u Rimu, porazom od najvećeg rivala sa 7:6 (7-4), 6:3.

„Mislim da nije bila prevelika razlika, što su sjajne vesti za mene. Osvajanje taj brejka je za njega bio dodatni vetar u leđa“, rekao je Đoković.

„Morate negativne stvari uzeti iz svega i koristiti ih kao pozitivne u budućnosti. To ću učiniti od ove nedelje i pokušaću da na Rolan Garosu pružim najbolju igru“.

Ovo je bio ubedljivo najbolji turnir od početka godine.

„Nikada nisam bio u ovoj situaciji, pa sam mislio da mi neće biti potrebno previše vremena da se vratim na prethodni nivo. Očigledno je da nije bilo tako, naucio sam lekciju. Zadovoljan sam kako sam igrao i nadam se da ću nastaviti na Rolan Garosu“.

Kako prenose sportski mediji, otkrio je i zašto mu je toliko smetao vetar protiv Rafe.

„Ljudi koji gledaju na televiziji, oni ne vide, ali je ogromna razlika kada igrate protiv Nadala i vetra. Ako ne pogodite tačno mesto, on je tu – na loptici“, zaključio je Đoković

1 komentar
  1. Goran

    Kad bi samo napokon prestao da meditiraš,bacaš srca i grliš drveće i vratiš se Bogu i počneš opet da se KRSTIŠ možda bi se opet i vratio na ono što si bioi…Zapravo,kad siu prvi put nacrtzao srce i niosi se prekrstio posle pobede jeste baš i bilo na prošlogodišnjem Rolan Garosu…Od tada počinje tvoj let koji se zove-pad!Izšutiraj te reiki sektaše od sebe i vrati se Pravoslavlju…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike