U trendu

Novi dabl-dabl Jokića u novom porazu Denvera

Košarkaši Sakramenta pobedili su u noći izmedju utorka i srede ekipu Denvera sa 114:110, a za poraženi tim igrao je srpski košarkaš Nikola Jokić i upisao još jedan „dabl-dabl“.

Kingsi su u drugom poluvremenu ispustili prednost od 17 poena, ali su u finišu utakmice ipak uspeli da upišu trijumf zahvaljujući, pre svega, Demarkusu Kazinsu. Kazins je postigao 39 poena, ubacivši osam od poslednjih 13 poena za Sakramento na utakmici.

„Ja samo igram svoju igru. To je najbolji način“, rekao je Kazins posle utakmice.

Njega je najbolje pratio Rudi Gej sa 16 poena i 10 skokova, dok je Omri Kaspi dodao 14.

U redovima Denvera, koji je upisao četvrti poraz u poslednjih pet utakmica, najbolji je bio Vil Barton sa 18 poena, dok je Danilo Galinari postigao poen manje.

Srpski košarkaš Nikola Jokić utakmicu je završio sa 13 poena, 13 skokova i šest asistencija. Jokić je 10,6 sekundi pre kraja meča pogodio za tri poena i smanjio prednost Sakramenta na 111:110, ali je, potom, Daren Kolison do kraja utakmice pogodio tri slobodna bacanja i tako doneo trijumf Kingsima.

Košarkaši Orlanda su u gostima pobedili Filadelfiju sa 124:115.

Orlando je do pobede predvodio crnogorski košarkaš Nikola Vučević, koji je protiv svog bivšeg tima ubacio 35 poena. Najefikasniji u poraženom timu bio je Ish Smit sa 22 poena.

Vašington je na svom terenu slavio protiv Nju Orleansa sa 109:89, predvodjen Džonom Volom koji je imao „tripl-dabl“ učinak – 16 poena, 12 skokova i 12 asistencija.

Juta je, posle produžetka, bila bolja od Hjustona sa 117:114, a poraženom timu za trijumf nisu bila dovoljna ni 42 poena Džejmsa Hardena.

Košarkaši Portlanda su na svom parketu pobedili Bruklin sa 112:102 i tako upisali i šesti trijumf u nizu. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Demjan Lilard i Si Džej Mekolum, koji su postigli po 34 poena, dok je u ekipi Bruklina najbolji bio Bruk Lopez sa 36 poena i 10 skokova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.