U trendu

Novi problemi za Brazilca: Nejmar se iselio iz kuće u Parizu i otišao na ‘tajnu lokaciju’

Iako mu golgeterski u PSŽ-u ide sjajno, što dokazuje 11 golova u 12 utakmica, Nejmar je poprilično nezadovoljan pariškom avanturom. Osim što se već posvađao sa Edinsonom Kavanijem oko izvođenja penala, a neki saigrači navodno su ljuti jer ima brojne privilegije u klubu, Brazilac ima problema i izvan terena. Tačnije, kod kuće.

Samo tri meseca nakon dolaska u Pariz morao je da se iseli iz vile u kojoj živi iz „sigurnosnih razloga“. Naime, jedan obožavalac preskočio je zid koji čuva Nejmarovu petorospratnicu, valjda kako bi stekao bolji uvid u privatni život svog idola, što je pokrenulo sigurnosni protokol i Brazilac se odselio na „tajnu lokaciju“, piše Le Parisien.

Već se nedeljama naklapa kako bi Nejmar mogao da napusti PSŽ, u koji je u avgustu stigao iz Barselone za rekordna 222 miliona evra, puno pre očekivanog. Moguć je povratak u Barsu, ali još izgledniji je odlazak u redove najvećeg rivala Real Madrida, pogotovo ako Kristijano Ronaldo odluči da napusti „kraljevski klub“.

Nezadovoljan je trenerom Unaijem Emerijem, već je počeo da bira utakmice na kojima će igrati jer mu se ne putuje po francuskim selima, a ako ga ni saigrači ne vole, jasno je da situacija nije nimalo idilična. A još kad ti se na sve nalepi pokušaj provale u dom, zaista se čini da bi Nejmar mogao da ode iz PSŽ-a već iduće godine, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.