U trendu

Novinarka RTS odgovorila američkom komičaru: A ovde su izgledali malo zbunjeno! (video)

Novinarka Radio televizije Srbije Jelena Obućina odgovorila je američkom voditelju i komičaru Konanu O’Brajanu, koji je ismejao našu mušku košarkašku reprezentaciju, prenose sportski mediji.

O’Brajan je na početku svoje emisije prikazao gledaocima kako je izgledao meč finala OI između Srbije i Amerike (66:96).

Objasnio je da zbog autorskih prava ne može da pusti pravi video, pa je u studiju organizovao dva tima kako bi što bolje dočarao američku dominaciju.

„Američki voditelj Konan O’Brajan imaće skakako manje obožavalaca iz Srbije nakon svoje jučerašnje emisije. On je posle finala OI ismejao našu selekciju. Evo i kako“, rekla je Obućina u Dnevniku 3 RTS i prikazala video iz Konanove emisije.

„Solidna šala, a mi smo pripremili par detalja sa meča odigranom sa Amerikom (91:94) u grupi. Zlonamerni će reći da su Amerikanci ovde izgledali kao deca. Mi to nećemo da kažemo, ali se vidi da su u najmanju ruku izgledali malo zbunjeno“, objasnila je novinarka RTS.

Usledili su detalji sa meča odigranog u grupi i nekoliko sjajnih akcija srpskih košarkaša koji su oduševili svet.

„Gledaoci želimo vam laku noć uz kadrove iz četvrtfinala SP u Indijanapolisu 2002. (Jugoslavija je tada pobedila američke NBA zvezde 81:78 i izborila plasman u polufinale SP, p.a)“

https://www.youtube.com/watch?v=MYwZCqQo6cc

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.