U trendu

Obradović: Idemo na pobedu protiv Mađarica i plasman na OI

ĐER – Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović izjavio je sinoć da se nada se da će ekipa posle poraza od Rusije uspeti da prikaže pravu igru u današnjem meču protiv Mađarske.

Reprezentacija Srbije poražena je sinoć u Đeru od selekcije Rusije 24:29 na startu kvalifikacija za Olimpijske igre.

„Čestitke Ruskinjama na pobedi. Nismo znali do 18 sati da li ćemo uopšte igrati ili ne. To je uticalo na našu igru. Dobili smo dozvolu da izađemo iz soba u 15 do 6, bili smo u sobama ceo dan. Igrali smo dobro u većem delu meča, imali priključak na 22:21 i lako primili 23. gol. Promašili smo par zicera, imali problema sa koncentracijom, a na ovom nivou to nije dozvoljeno i to su Ruskinje kaznile“, rekao je Obradović za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Rukometašice će novu šansu tražiti u „biti ili ne biti“ meču sa Mađaricama u sutra od 17.30.

„Raspored nam nije išao na ruku. Rusija, pa Mađarska. Nada umire poslednja. Idemo na pobedu protiv Mađarica i plasman na Olimpijske Igre“, rekao je Obradović.

Rukometašica Jelena Trifunović čestitala je Ruskinjama na pobedi.

„Igrale su dobro, grešilo se na obe strane, ali one su naše greške iskoristile. To je glavni razlog zašto je rezultat ovakav. Ponosna sama na svoj tim. Imale smo dobre momente, ali moraćemo da ih imamo više protiv Mađarica. To je najvažniji meč na turniru i moraćemo da igramo bolje“, rekla je Trifunović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.