U trendu

Obradović: Imamo za čim da žalimo

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da njegov tim ima za čime da žali nakon poraza od Olimpijakosa u 13.kolu Evrolige.

Crveno-beli su odlično otvorili meč i imali plus 14 posle prvih 10 minuta, ali su na kraju poraženi posle drame u finišu meča sa 81:79.

„Čestitke Olimpijakosu, ali mi imamo za čim da žalimo. Imali smo priliku da pobedimo, posebno posle sjajnog starta. U nastavku smo imali problema sa organizacijom, ali smo to u finišu nadoknadili velikom energijom i došli do šanse za pobedu. Najpresudniji momenat bio je treći faul Voldena. U tim momentima izgledali smo izgubljeno, bez glave“, rekao je Obradović posle meča.

Crveno-beli sada imaju skor od četiri pobede i devet poraza.

„Šut za tri poena Olimpijakosa nas je malo više omeo i tu smo izgubili ritam. Dobro je da smo se karakterom vratili u četvrtoj četvrtini”, rekao je trener crveno-belih i prokomentarisao poslednjih osam sekundi meča.

„Kriterijum je bio malo čudan i u odnosu na njega odlučio sam da završavam napadom. Dobro smo to predvideli, samo nismo mogli da zaustavimo njihovu zadnju akciju”, zaključio je Obradović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.