U trendu

Obradović: Na dobrom smo putu, ali ne zavisi sve od nas

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Obradović ocenio je danas da je ekipa s Banovog brda na pravom putu ka plasmanu u plej-of Super lige Srbije, ali da ne zavisi samo od njih da li će u tome i uspeti.

„Predstoji nam paklen ritam. U petak protiv Metalca, pa Kup naredne srede i onda još dve prvenstvene. Na pravom smo putu, ali na žalost ne zavisi sve od nas. U prolećnom delu smo medju tri najbolje ekipe i svi moji utisci o Čukaričkom su odlični. Tim je dobar, sve se vidi na terenu, nemam nijednu lošu reč. S (Nenadom) Lalatovićem sam već radio, tačno znam njegov sistem i to mi olakšava“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Ekipi Čukaričkog predstoji težak raspored, odnosno četiri utakmice u dve nedelje, a prva je prvenstvena u petak protiv Metalca, koji, kako Obradović ocenjuje, ima imperativ pobede zbog četiri uzastopna poraza.

„Biće teško, ali i mi imamo nas cilj“, kratko je dodao Obradović.

Obradović je od početka prolećnog dela bio u startnoj postavi na svakoj utakmici, strelac je dva gola do sad u utakmicama protiv Rada i Borca, a za svoju igru kaže da oscilira.

„Operisao sam nogu pre deset meseci i treba vreme da se vratim u pravi ritam. Naravno, dajem sve od sebe da pomognem. Trgli smo se i igramo napadački fudbal. Pokazali smo to i u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Zvezde. Pri rezultatu 3:3 smo imali dobru šansu da povedemo…“, zaključio je Obradović.

Čukarički je 10. na tabeli Super lige Srbije sa 33 boda, četiri manje od osmoplasiranog Spartaka, koji trenutno zauzima poziciju koja vodi u plej-of.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar