U trendu

Obradović: Nisam zaslužio „Željko Turčine“…

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović izrazio je sinoć nezadovoljstvo prijemom i uvredljivim skandiranjem publike, a posebno je bio ljut na ljude iz Crvene zvezde jer nisu reagovali.

Crvena zvezda je napravila novo iznenađenje u Evroligi, pobedom nad favorizovanim Fenerbahčeom 75:73 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Nikada nisam ništa loše pričao o Crvenoj zvezdi, uvek sam se ponašao prikladno, a doživeo sam da mi skandiraju “Željko Turčine“…“ Nisam to zaslužio, očekivao sam reakciju iz Zvezde, tako bih ja uradio da se nekome to desilo u mojoj hali. Lako je ovde da se bude Srbin, budite tamo gde sam ja bio“, rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Obradović je imao i mnogo zamerki na poteze svojih košarkaša u finišu meča.

„Imali smo četiri razlike u finišu, ali smo imali loše odluke spuštanjem lopte pod koš. Zvezda je pametno odigrala u finišu i čestitam joj na pobedi. Mislim da smo morali da slavimo u ovom duelu“, rekao je Obradović.

On je dodao ga Zvezda nije iznenadila.

„Igrali su onako kako sam očekivao, agresivno i sa dosta energije i samopouzdanja. Svako svakoga može da pobedi ove sezone u Evroligi, svi rezultati su mogući“, zaključio je srpski trener.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.