U trendu

Obradović: Novače, mogu da ti pomognem

Nekada selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović je jedan od retkih teniskih stručnjaka, koji sme javno da “prozove” Novaka Đokovića, kada je način ishrane u pitanju.

– Mnogo puta sam pričao o tome javno, čak sam i sa njim ulazio u konflikt zbog načina ishrane. Svi stručnjaci za ishranu navode da vrhunski sportisti moraju da jedu meso! Vidite i sami kako Novak sada igra i izgleda! Mnogo oscilira i mora nešto da menja. Mnogo dobro ga poznajem i verujem da mogu da mu pomognem da se vrati na stari nivo. Samo neka pozove.“ izjavio je Obradović za Informer.

Pred Novakom je, nakon ranog ispadanja u Akapulku, težak period pošto su na redu dva značajna mastersa, prva u sezonu, u Indijan Velsu i Majamiju gde brani titule i ukupno 2.000 poena

– Izgleda kao da mu je sad i sreća okrenula leđa. Težak posao je pred njim, a ima veomo slabu energiju na terenu, nema više onaj pozitivni bes. Voleo bih da me demantuje, ali trenutno je Marej najveći favorit za titulu u Indijan Velsu“,zaključio je Bogdan Obradović, a prenose Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.