U trendu

Od danas u prodaji ulaznice za Olimpijakos

Ulaznice za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izmedju fudbalera Partizana i Olimpijakosa od danas su u prodaji po cenama od 800 do 1.500 dinara, saopštili su crno-beli.

Fudbaleri Partizana eliminisali su sinoć podgoričku Budućnost u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a već u utorak, 25. jula, očekuje ih prvi duel protiv Olimpijakosa.

Cene ulaznica za južnu tribinu za meč protiv grčkog tima je 800 dinara, za bočne delove istočne i zapadne tribine 1.200, dok će se karte za centralne delove istoka i zapada prodavati po ceni od 1.500 dinara.

Mesto u ložama košta 5.000 dinara, a te ulaznice se mogu kupiti u službenim prostorijama na stadionu Partizana, navodi se u saopštenju.

Prodaja ulaznica počinje danas preko Tiketlajn prodajne mreže. Karte će se prodavati u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu radnim danima od 9.00 do 18.00 i subotom od 10.00 do 16.00, a mogu se rezervisati i putem sajta na www.ticketline.rs

Na blagajnama stadiona Partizana prodaja ulaznica će početi u subotu i prodavaće se svakog dana od 10.00 do 18.00. Na dan utakmice ulaznice će se prodavati isključivo na blagajnama stadiona Partizana, od 10.00 do početka utakmice.

Crno-beli su naveli da sezonske ulaznice važe za taj meč.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija izmedju fudbalera Partizana i Olimpijakosa igra se narednog utorka, 25. jula, od 20.45.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.