najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Odbojkaši Srbije otputovali za Teheran

Odbojkaška reprezentacija Srbije otputovala je večeras iz Istanbula u Teheran gde ih očekuju utakmice u Svetskoj ligi.

Predvidjeno vreme poletanja bilo je u 19.50 i svi putnici su na vreme bili u avionu, koji je ka Teheranu poleteo u 21.13, sa zakašnjenjem od 83 minuta.

Avion sa odbojkašima Srbije trebalo bi da sleti u Teheran u 2.15 po lokalnom, odnosno u 23.45 po srednjeevropskom vremenu, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkaši Srbije su sinoć, umesto u ponedeljak, krenuli za Teheran, letom do Istanbula. Planirano je bilo da avion sa aerodroma “Nikola Tesla” krene u 20.20, a poleteo je u 20.39.

U trenutku terorističkog napada u Istanbulu oko 21.00 po srednjoevropskom vremenu, reprezentativci Srbije su bili u avionu na 10.000 metara visine negde iznad Bugarske. Avion iz Beograda je na aerodrom “Ataturk” u Istanbul sleteo u 22.05, sat posle terorističkog napada u kome je poginula 41 osoba.

Odbojkaši su iz aviona ušli u aerodromsku zgradu u 1.25 časova posle ponoći, a u 4.15 časova smestili su se u hotel Meriot u Istanbulu.

Reprezentacija Srbije će u sklopu trećeg vikenda prve divizije Svetske lige igrati u Grupi I u Teheranu, od 1. do 3. jula, sa Iranom, Argentinom i Italijom.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike