U trendu

OdbojkaĆĄice Srbije: Da igramo bolje u narednim utakmicama

OdbojkaĆĄice Srbije nisu bile previĆĄe nezadovoljne posle poraza od SAD na Olimpijskim igrama u Rio de Ćœaneiru, i rekle su da se nadaju da će igrati bolje u narednim mečevima.

„Rekli smo i u najavi da je SAD jedan od glavnih favorita za medalju. Nikako nije lako igrati protiv njih. Jedna dobra stvar danas je da smo se borile do kraja utakmice. Rekla bih da smo igrale dobru odbojku, a nadam se da ćemo sledeću utakmicu odigrati za nijansu bolje“, rekla je RaĆĄićeva novinarima posle meča.

Srbija je večeras izgubila 3:1, ĆĄto joj je bio prvi poraz posle dve pobede. Sada sledi meč sa Kinom. Tijana BoĆĄković je kazala da su „gracije“ i ranije pokazale da mogu da igraju protiv Amerikanki.

„Bilo je danas malo loĆĄije. Amerika je odličan protivnik. Igrale su maksimalno koncentrisano, bile su bolje. Probaćemo da se ĆĄto pre okrenemo sledećoj utakmici i da u njoj damo sve od sebe. Kina nam je dobro poznata ekipa. Super su ekipa. MoĆŸemo da igramo sa svima i da pobedimo“, rekla je BoĆĄkovićeva.

Brankica Mihajlović je kratko analizirala sledećeg protivnika.

„Jako dobro igraju, jako brzo. Definitivno je to neki drugačiji stil igre. Ali, hajde da probamo da igramo bolje nego danas. Ako igramo svoju igru, onako kako znamo, rezultat dodje sam po sebi. Danas smo u momentima igrale dosta dobro, dolazile do poena, a onda izgubimo fokus, koncentraciju ili ĆĄta već, pa protivnik povede“, rekla je ona.

Srbija je u Svetskoj ligi u junu izgubila od Kine 3:2, a Mihajlovićeva se nasmejala na novinarsko pitanje da li vaĆŸi pravilo da se ne gubi dva puta od istog protvnika u sezoni.

„To je kul. Hajde mi sada da se spremimo za Kineskinje i da izvučemo neke pozitivne stvari i da probamo da saniramo negativne“, rekla je ona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PoĆĄalji komentar