najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Odložena Skupština FK Partizan

Radna grupa koja predvodi fudbalski klub Partizan odlučila je danas da predloži Nadzornom odboru da odloži vanrednu Skupštinu kluba, pošto bi, kako je navedeno, njeno održavanje pre završetka takmičarske sezone moglo da ima “negativne implikacije po krajnji rezultat”.

Radna grupa predvodjena bivšim golmanom Partizana Ivanom Ćurkovićem predvodi Partizan otkako je uprava tog kluba prošlog decembra podnela ostavku.

Skupština kluba trebalo je da se održi sutra od 17 časova u Sportskom centru Teleoptik.

“Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Super ligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u takmičenjima. Iz tog razloga predlažemo da Skupština bude održana po završetku takmičenja, jer će tada moći najbolje da se sagleda i oceni situacija u svim segmentima organizovanja kluba”, navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.

Radna grupe je predložila Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja vanredne skupštine.

Pojedini navijači Partizana su tokom jučerašnje utakmice protiv Mladosti na stadionu u Humskoj gadjali jajima članove uprave kluba, koji su sedeli u loži na zapadnoj tribini. Navijači su za sutra najavili protest ispred Sportskog centra Teleoptik jer se protive održavanju Skupštine.

Partizan je naveo da će poslednja dešavanja biti prevazidjena mirnim i sagledavanjem postignutih rezultata i medjusobnih odnosa.

“U tom smislu plediramo da naš stav bude ocenjen kao želja da se klubu i svim njegovim prijateljima pomogne na dostojanstven i sportski pristojan način. Održavanje Skupštine pre kraja takmičarske sezone ne bi dovelo do mogućnosti sveobuhvatne analize postignutih rezultata u cilju eventualnih kadrovskih promena u strukturama rukovodstva kluba, te u tom smislu treba ceniti i ovaj naš predlog”, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike