U trendu

OS S i Banka Poštanska štedionica zajedno još četiri godine

BEOGRAD – Odbojkaški savez Srbije (OS S) i Banka Poštanska štedionica potpisali su danas u Beogradu novi četvorogodišnji ugovor o saradnji.

Produžetak saradnje, koja traje godinu dana, potpisali su prvi čovek OS S Zoran Gajić i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

„Izražavam veliko zadovoljstvo što smo potpisali novi ugovor. Sponzotstvo Banke Poštanske štedionice omogućuje nam da u mnogome pomažemo klubovima i seniorskim reprezentacijama. To je veoma važno za razvoj odbojke, da se ne zaustavimo na ovim uspesima, a bez Banke ne bismo mogli to da uradimo“, rekao je Gajić.

On je podsetio da su 64 kluba prebacila račune u Poštansku štedionicu.

„Pored sportskog rezultata postoji i odlična ekonomska strana sa Bankom Poštanska štedionica“, dodao je Gajić, a potom od Kekića dobio debitnu karticu PBŠ.

Kekić je konstatovao da je ta banka uradila pravu stvar nastavkom saradnje sa OS S.

„Za kratko vreme vratili smo sve što smo uložili u OS S i to je velika stvar. Nema veće časti nego kada vidimo na dresu ćirilično Banka Poštanska štedionica. OS S se domaćinski ponaša prema svim klubovima i selekcijama“, naveo je Kekić.

Kako je otkrio, svake godine će dve strane raditi aneks ugovora kako bi se, u zavisnosti od uspeha, povećavala ulaganja u srpsku odbojku.

Gajić se zahvalio Kekiću i uručio mu uramljenu sliku odbojkašica Srbije iz Japana, gde su osvojile titulu prvaka sveta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar