U trendu

Ostojić: Realan rezultat; Tošić: Sreća što smo ih zatekli u

MALATIJA – Fudbaleri Partizana Bojan Ostojić i Zoran Tošić, posle plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, istakli su da je Malatija ozbiljna ekipa, iako se tako nije činilo na prvom meču.

Crno-beli su uprkos minimalnom porazu od turske ekipe prošli dalje ukupnim rezultatom 3:2.

„Rano primljen gol, ali uspeli smo da se izborimo do kraja i držimo taj rezultat. Imali smo i mi neke šasne, imali su i oni, mislim da je ovo realan rezultat. Žao mi je što smo primili taj pogodak, ali treba da se okrenemo sledećoj utakmici i moramo da odigramo svaku utakmicu kao što smo odigrali drugo poluvreme“, rekao je Ostojić novinarima posle meča.

On je još jednom podsetio kakvog su rivala izbacili iz daljeg takmičenja.

„Posle prve utakmice u Beogradu rekao sam da to nije njihova prava slika, da su dosta ozbiljnija ekipa nego što su pokazali kod nas, jeste da smo mi odigrali odlično. Videlo se da su kvalitetna ekipa, da imaju dobre pojedince. Stvarno se radi o jednoj uigranoj i disciplinovanoj ekipi, ali uspeli smo da odbranimo rezultat iz prvog meča“, rekao je on i dodao da je najbitnije je da su crno-beli nastavili kvalifikacije.

Vezni fudbaler Zoran Tošić rekao je da je Partizan u ukupnom zbiru zaslužio da prođe dalje.

„Imali smo cilj da prođemo dalje i to je najbitnije od svega. Malatija je ozbiljna ekipa. U prvoj utakmici sam stekao utisak da se radi o slabijoj ekipi nego što jeste, ali su oni u pripremnom periodu i njihovo prvenstvo još nije počelo. Imali smo sreću da ih zateknemo u ovom periodu i stanju. Gledajući ove dve utakmice, mislim da smo više pokazali i da smo zasluženo prošli dalje“, rekao je Tošić.

On je dodao je Malatija bila opasna i da je tokom cele utakmice pretila.

„Od samog početka smo znali da imamo dobar rezultat i da ne moramo da srljamo i da nas jedan go vodi dalje. Najgore što se moglo desiti po nas je to da primimo rano gol i da oni dobiju krila, da publika počne da navija jače i snažnije. Uspeli smo da se odbranimo, iako oni nisu imali neke stopostotne šanse. Bili su opasni, pretili su. U prvoj utakmici smo imali mnogo šansi, trebalo je da rezultat bude i ubedljiviji, ali sve se namestilo da mi prođemo dalje“, zaključio je Tošić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.