U trendu

Otkrivena tajna: Mesi je hteo da napusti Barsu, evo gde je trebalo da ide

Procurila je informacija koja se neće svideti navijačima Barselone – Leo Mesi je prošlog leta zatražio transfer. Tada je najbolji fudbaler katalonskog kluba poručio upravi kluba da karijeru želi da nastavi u Mančester Sitiju, ali do najvećeg transfera u istoriji ipak nije došlo.

Prošlo leto bilo je izrazito teško za Mesija koji je sa Argentinom izgubio finale Kopa Amerike od Čilea, a bio je suočen i sa kaznom za utaju poreza. Zbog svega toga odlučio je odmah da napusti Barselonu, objavio je Mundo Deportivo.

Nakon što je čelnicima kluba objavio svoju odluku, oni su predvođeni predsednikom Žosepom Bartomeuom i zamenikom Žordijem Mestreom odmah otputovali u Majami kako bi razgovarali sa Mesijevim ocem Horheom i pokušali da reše situaciju.

Prvi sastanak bio je neuspešan, a drugi, koji je trajao više od tri sata, po povratku u Barselonu je bio malo uspješniji, ali nedovoljno da Mesi odluči da ostane na Kamp Nou. Tada se u pregovore uključio Luis Suarez, Mesijev saigrač. Organizovao je dve večere i uspeo da nagovori kolegu iz Barseloninog napada da ne napušta klub.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.