U trendu

Pad Lamara Odoma najtraĹženija tema na Guglu u 2015. godini

Nesreća i veliki pad bivše NBA zvezde Lamara Odoma najtraženija je tema na interenet pretraživaču Gugl u 2015. godini, saopštila je danas ta kompanija.

Odom je takodje najtraĹženija osoba na internetu u 2015. godini, a iza njega su bivĹĄa ultimat fajt ĹĄampionka u bantam verziji Ronda Rouzi, kao i Kejtlin DĹžener, bivĹĄi tast Lamara Odoma, koja je ove godine promenila pol.

On je u oktobru pronadjen bez svesti na podu javne kuće u Nevadi. Bivši košarkaš Los Andjeles Lejkersa je pao u komu jer je koristio alkohol, kokain i seksualne stimulante.

Interesovanje za Odoma zasenilo je smrtonosne napade u Francuskoj u januaru, na satirični magazin Ĺ arli Ebdo, ali i igricu za mobilne telefone „Agar.io“.

Saga o Odomu privukla je i one koji nisu ljubitelji sporta, poĹĄto je on 2009. godine bio oĹženjen rijaliti zvezdom Kloi KardaĹĄijan.

U SAD iza Odoma ostali su filmovi „Park iz doba Jure“ i „Američki snajperista“.

Gugl svake godine objavi istraživanje o najtraženijim temama i ličnostima na internetu i obradjuje dva od svaka tri pretraživanja u svetu.

Čini se da tragedije privlače mnogo pretraživanja na internetu, pošto je prošle godine najtraženija tema bilo samoubistvo glumca Robina Vilijamsa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PoĹĄalji komentar