U trendu

Paje: Nisam imao nameru da povredim Ronalda

Francuski fudbaler Dimitri Paje rekao da nije imao nameru da povredi reprezentativca Portugala Kristijana Ronalda i dodao da je razočaran posle poraza u finalu Evropskog prvenstva.

„Bio je to običan duel i to je sve. Vratio sam loptu u naš posed prilikom tog duela, nisam imao nameru da ga povredim. Nije u mojoj prirodi da budem loš momak na terenu. Nema govora o tome“, rekao je Paje.

Finale Evropskog prvenstva za Ronalda okončano je u 25. minutu zbog povrede, nakon duela s Pajeom.

Francuska je sinoć u finalu Evropskog prvenstva poražena od Portugala posle produžetaka s 0:1.

„Razočarani smo. Imali smo utisak da smo bolji rival. Imali smo bolje šanse, ali smo ih promašili… Utakmica bi bila otvorenija da smo postigli gol, jer bi oni morali da budu ofanzivniji, a mi bismo mogli da igramo na kontranapade, ali nismo postiglo gol iz mnogo razloga. Oni su imali samo nekoliko prilika, ali su uspeli da dodju do gola, bolnog gola“, rekao je Paje.

On je finale protiv Portugala uporedio s polufinalnom utakmicom izmedju Francuske i Nemačke.

„Protiv Nemačke smo postigli dva gola, a oni su bili ti koji su kontrolisali utakmicu. Isto je vidjeno i protiv Portugala, samo ovaj put nije išlo u našu korist“, ocenio je Paje.

Napadač reprezentacije Francuske Andre-Pjer Žinjak rekao je da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće.

„Bili smo bolji rival tokom 90 minuta, ali su nas oni ‘ubili’ u produžecima. To je grozno, to je noćna mora, to je zaista strašno. Nedostajalo nam je sreće, ali to je fudbal. Sada moramo da svarimo ovaj poraz. Biće teško to uraditi… Sledi nam odvratan odmor“, rekao je Žinjak.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar