U trendu

Partizan gostuje Voši

Utakmicama petog kola sutra se nastavlja Super lige Srbije, a derbi utakmice biće odigrane u sredu u Beogradu, gde će Crvena zvezda na stadionu Rajko Mitić ugostiti Čukarički i u četvrtak u Novom Sadu kada će se sastati Vojvodina i Partizan.

Zvezda u znatno boljoj atmosferi ulazi u utakmicu sa Čukaričkim nego za vikend protiv Voždovca, kog je savladala posle još jednog preokreta i trijumfa na Vračaru.

Crveno-bele, koji još uvek nemaju poraz, na njihovom stadionu očekuje duel s aktuelnim osvajačem Kupa Srbije, koji je prošle sezone na popularnoj Marakani uspeo da ostane neporažen.

Čukarički je ove sezone nešto bolje prošao u kvalfikacijama za Ligu Evropa od Crvene zvezde, ali tim Vladana Milojeviće je u prva četiri kola Super lige upisao dve pobede i po jedan remi i poraz. Utakmica na stadionu Rajko Mitić igraće se sutra od 19.00.

S druge strane u Novom Sadu će se u četvrtak od 20.00, iako je trebalo da se odigra sutra, sastati Vojvodina i Partizan.

Oba tima su veoma dobro počela sezonu u kvalfikacijama za Ligu Evropa, odnosno Ligu šampiona, ali nisu bili toliko uspešni u domaćem prvenstu, iako su crno-beli trenutni lideri šampionata.

Partizan je na poslednje dve utakmice u Super ligi Srbije poražen od Novog Pazara, a protiv Spartaka su na svom stadionu u sudijskoj nadoknadi vremena došli do trijumfa.

Vojvodina je pak posle lošeg početka upisala dva trijumfa, a po prikazanoj igri su možda i najviše odueševili sportsku javnost.

U derbiju vrha tabele Borac će u Čačku dočekati Javor sutra od 20.00, a u Subotici će se od 17.00 sastati Spartak i jedina ekipa bez bodova u šampionatu – Jagodina.

U ostalim mečevima sastaju se Novi Pazar – Metalac, Radnički – Voždovac, Rad – Mladost i OFK Beograd – Radnik iz Surdulice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.