U trendu

Partizan i dalje bez trenera

Uprava crno-belih nudi ugovor do kraja jesenje sezone, što se ne dopada nijednom kandidatu.

Crno-beli su napravili najuži izbor za novog trenera. Pored Marka Nikolića, s kojim je sportski direktor Ivica Iliev obavio trosatni razgovor, na listi kandidata nalaze se još Radovan Ćurčić i Vuk Rašović.

Nijedan član aktuelne uprave nije juče mogao da kaže kome će biti povereno vođenje prvog tima. Nikolić je postavio svoje uslove, zahtevajući ugovor od tri godine i znatno veću platu nego u svom prvom mandatu, dok u rukovodstvu preovladava mišljenje da nijedan stručnjak ne treba da dobije mandat duži od jesenje polusezone. Ako ne pristanu u Humskoj, veliki su izgledi da će Nikolić pronaći posao u Slovanu iz Bratislave.

Ostanu li pri istom stavu, izvesno je da ni budući razgovori sa Ćurčićem neće trajati dugo, jer ni doskorašnjeg selektora neće privući uloga privremenog rešenja. Jedina nepoznanica je mišljenje Rašovića o ponudi, budući da pojedinci veruju da bi dobili njegov pristanak saradnju, iako se pre nedelju dana pojavila vest da je odbio Tomićevo mesto.

Opcija sa stranim trenerom se ne razmatra, mada su menadžeri predložili nekoliko poznatih stručnjaka, prenosi beogradska štampa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.