U trendu

Partizan izgubio od Spartaka u Super ligi

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Novom Sadu od Spartaka sa 1:2, u utakmici šestog kola Super lige i pretrpeli treći poraz.

Partizan je napadao u prvom poluvremenu, napravio dve ozbiljne prilike preko Nemanje Mihajlovića i Nemanje Djurdjića, ali nije uspeo da postigne gol.

Crno-beli su i u nastavku imali nekoliko prilika, preko Evertona i Miroslava Radovića, i veći posed lopte, ali je domaći tim prvi postigao gol.

Spartak je poveo u 68. minutu golom Milana Makarića, koji je iskoristio grešku Evertona u odbrani i šutirao sa oko 20 metara. Lopta je na putu do gola pogodila jednog igrača Partizana, prevarila golmana gostiju i ušla u mrežu.

Partizan je izjednačio u 78. minutu golom Leonarda kada je pogodio gol sa 17 metara. To je prvi gol Brazilca za Partizan.

Spartak je pobedio golom Nemanje Milića u 82. minutu, kada je iskoristio greške u odbrani Partizana i prebacio istrčalog golmana Bojana Šaranova.

Subotički tim je tako prekinuo niz od dva poraza i posle četvrte prvenstvene pobede zauzima drugo mesto na tabeli sa 12 bodova. Partizan je tako prekinuo niz od dve pobede, pretrpeo treći poraz u prvenstvu i ostao u donjem delu tabele sa sedam bodova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar