U trendu

Partizan izvukao remi u Nišu, večiti dervi u finalu Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u finale Kupa Srbije, pošto su polufinalu eliminisali Radnički iz Niša ukupnim rezultatom 2:1.

U večerašnjoj revanš utakmici polufinala Kupa Srbije na stadionu Čair nije bilo pobednika, pošto je meč završen nerešeno 1:1.

Partizan će u finalu 23. maja u Nišu na Čairu igrati protiv Crvene zvezde, koja je ranije danas eliminisala Mladost iz Lučana rezultatom 4:1.

Utakmica u Nišu bila je izuzetno zanimljiva, a inicijativu tokom većeg dela meča imao je Radnički. Ekipa Nenada Lalatovića ipak sve do 75. minuta nije uspela da dodje do vodjstva.

Tada je posle jedne povratne lopte Lazara Randjelovića s desne strane sam „na penalu“ ostao Saša Stojanović koji je šutem kroz „šumu“ igrača savladao Vladimira Stojkovića.

Radnički je u tim trenucima imao rezultat kojim bi se pobednik odlučio u produžetku, ali je na isteku 80. minuta Partizan došao do gola.

Zoran Tošić je posle proigravanja Rikarda Gomeša s levog boka ostao sam u petercu i poslao loptu u nebranjenu mrežu za veliko slavlje crno-belih.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar