U trendu

Partizan

BEOGRAD – Fudbaleri Partizna večeras od 21 sat počinju takmičenje u Ligi Evrope, a prvi rival crno-belih u grupi L biće holandski AZ Alkmar.

Trener Savo Milošvić istakao je da njegov tim može da se nada dobrom rezultatu ako pruži svoj maksimum, uz napomenu da će meč biti težak jer je AZ klasičan predstavnik holandskog fudbala.

„Nekako smo uspeli da na terenu imamo 29 igrača. Spremnih i ornih, bez ijedne povrede. Po stadionu sam lupao čaše zbog malera. To je dobra stvar pred ovaj niz utakmica koji nas čeka, da imamo sve igrače na okupu. Imamo praktično kompletnu i jasnu sliku šta nas čeka. Očekujem da pre svega damo svoj maksimum, a ako tako bude, verujem da možemo doći do dobrog rezultata“, rekao je Milošević.

Desni bek Nemnaja Milietić sa optimizmom dočekuje prvi evropski meč u grupnoj fazi Lige Evrope.

„Moja očekivanja su uvek velika. Imali smo analiže, imaćemo ih danas. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo na ovoj utakmici nego i u grupi. Očekujem jednu pravu utakmicu, mislim da možemo da ih dobijemo. Imam dobar osećaj. Očekujem pobedu“, rekao je Miletić.

Večerašnji susret crno-beli igraće se bez publike, a dozvolom UEFA na stadionu biće prisutna deca do 14 godina iz fudbalskih škola.

Kako je saopšteno iz Humske, očekuje se da će na tribinama biti oko 20.000 dece iz Srbije i Republike Srpske.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.