U trendu

Partizan nama pravo na kiks u Surdulici, Metalac u Čačku

Posle reprezentativne pauze nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, a fudbaleri Partizana sutra u Surdulici gostuju ekipi Radnika u vanrednom 13. kolu.

Ekipi Zorana Milinkovića kratak odmor prijao je pošto je bila u jakom ritmu utakmica u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope, ali i znatno loših rezultata u Superligi.

Šampion Srbije u poslednjih pet duela u Superligi, od kojih je tri igrao u Humskoj, slavio je u samo jednom i u Surdulici nema prava na kiks ukoliko želi da ostane u trci za liderom Crvenom zvezdom.

Derbi kola između Crvene zvezde i Vojvodine odložen je za sledeću sredu jer oba kluba imaju dosta igrača u mlađim selekcijama Srbije.

U malom beogradskom derbiju sastaće se OFK Beograd i Rad na Karaburmi, a zanimljivo će biti i u duelu komšija Borca i Metalca u Čačku.

Fudbaleri Borca uprkos finansijskim problema beleže odlične rezultate, ali su imali turbulentnu pauzu pošto se trener Nenad Lalatović predomislio oko odlaska iz kluba jer su igrači dobili deo primanja.

U poslednjem meču kola, koji se igra u četvrtak, Čukarički je veliki favorit protiv Jagodine na Banovom brdu.

Parovi 13. kola: Borac – Metalac (15 sati), OFK Beograd – Rad (15), Radnički Niš – Spartak (15), Radnik – Partizan (17), Javor – Mladost (19), dok se u četvrtak sastaju Čukarički – Jagodina (19).

Tabela: Crvena zvezda 32 boda, Javor 22, Borac 21, Partizan 20, Vojvodina 20, Čukarički 18, Novi Pazar 18, Radnički Niš 16, Metalac 14, Mladost Lučani 14, Rad 13, Voždovac 11, Spartak 11, OFK Beograd 9, Radnik 9, Jagodina 9.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar