U trendu

Partizan: Nekorektna uvertira, kome smetaju naši navijači?

Košarkaški klub Partizan izdao je danas saopštenje u kome postavlja pitanje zbog čega navijači crno-belih ne smeju da prisustvuju i nose obeležja na utakmici protiv Sutjeske u 18. kolu ABA lige.

Uprava Sutjeske uoči meča dve ekipe u Nikšiću odlučila je da zabrani ulazak u halu gostujućim navijačima i da ne dozvoli isticanje obeležja klubova.

„Partizan se ponosi činjenicom da za njega navijaju ljudi širom regiona i gest domaćina smatra nekorektnim prema velikom broju ljubitelja crno-belih boja iz Nikšića i drugih gradova Crne Gore. Sportsko nadmetanje dva tima prethodnih dana je imalo nekorektnu uvertiru od strane rukovodstva Sutjeske u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležja Partizana. Postavljamo pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba“, navodi se na sajtu Partizana.

Crno-beli poručuju da je „Partizan uvek bio magnet za navijače širom Balkana zbog svega što predstavlja u svetu košarke.

„Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju, a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina“.

Utakmica između Sutjeske i Partizana igra se večeras od 21 sat u Nikšiću.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar