U trendu

Partizan nije iskoristio kiks Zvezde

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog odigrali su večeras nerešeno 0:0 u poslednjoj utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Partizan nije iskoristio priliku da se posle današnjeg poraza Crvene zvezde od Naprteka još više približi vrhu tabele, pa su sada izabranici Miroslava Djukića treći sa 24 boda, odnosno imaju bod manje od Vojvodine, a četiri manje od Zvzede.

Čukarički je sedmi na tabeli sa 20 bodova.

U prvih 45 minuta ekipe su igrale otvoreno, bilo je dosta duela i nepreciznih pasova, ali i udaraca na obe strane terena.

Čukarički je bio opasniji rival u prvom poluvremenu i upravo su izabranici Nenada Lalatovića propustili najbolji priliku u tom delu utakmice kada je Ognjen Mudrinski u 29. minutu pogodio prečku iz idealne pozicije.

Posle centaršuta Ovusua, lopta je stigla do Mudrinskog koji je šutirao sa sedam-osam metara, Vladimir Stojković je već bio savladan, ali isprečila se prečka.

U drugom poluvremenu se do 70. minuta nije dogodilo ništa vredno pomena, tada je Tavamba oprobao udarac sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla preko gola.

Oko 3.000 navijača u Humskoj u tim momentima nije bilo nezadovoljno igrom crno-belih, zvižduci su bili sve učestaliji, a jedan deo pristalica Partizana počeo je da skandira: „Djukiću, odlazi“.

Crno-beli su u poslednjih desetak minuta sve karte bacili na napad, ali nisu uspeli da postignu gol, odnosno Čukarički nije imao većih problema da se odbrani.

Partizan u narednom kolu gostuje Radniku, doč Čukarički dočekuje Javor.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar