U trendu

Partizan posle produžetka pobedio Dinamik

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu posle produžetka ekipu Dinamika sa 87:83 (26:20, 24:18, 10:22, 13:13, 14:10), u 10. kolu Super lige Srbije i tako ostali u konkurenciji za prvo mesto.

Partizan sada ima devet pobeda, koliko ima i branilac titule Crvena zvezda, koja je ranije danas pobedila FMP sa 77:69.

Partizan je uglavnom vodio, imao i dvocifrenu prednost, ali je Dinamik sustigao prednost u trećoj četvrtini. Oba tima imala su u završnici šansu da pobede, ali je Marko Čakarević promašio oba bacanja za domaću ekipu, dok je Mihajlo Andrić promašio šut za pobedu crno-belih.

Partizan je u produžetku bio sigurniji i precizniji i tako došao do novog trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Andrić sa 17 poena. Kapiten Novica Veličković doprineo je trijumfu sa 12 poena i devet skokova, dok je Vanja Marinković imao učinak od 10 poena i devet skokova. Vilijam Hečer završio utakmicu sa 12 poena.

Dinamik je predvodio Devin Bruks sa 31 poenom, dok je Marko Čakarević postigao 20, uz devet skokova. Kimani Frend završio je utakmicu sa 11 poena.

Dinamik sada ima četiri pobede i šest poraza i nalazi se na petom mestu. Ispred njega je Mega Leks sa šest pobeda, koji je ranije danas pobedio u gostima Vršac sa 92:87.

Borac je kod kuće pobedio Spartak sa 84:76 i takodje ima četiri pobede. Subotički tim deli poslednje mesto sa Vršcem, pošto obe ekipe imaju po jednu pobedu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar