U trendu

Partizan: Prodaja sezonskih ulaznica od 18. maja

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će prodaja sezonskih ulaznica za narednu sezonu početi 18. maja.

„Ranije nego inače Partizan kreće sa pripremama za sledeću sezonu. U želji da se izbegnu gužve, olakša kupovina i izdavanje sezonskih ulaznica za najvernije navijače, a uzimajući u obzir početak sledećeg takmičarskog ciklusa, prodaja će početi u četvrtak, 18. maja“, navodi se u saopštenju Partizana.

Cena sezonske ulaznice za južnu tribinu iznosi 2.500 dinara, za bočne delove istočne i zapadne tribine po 5.000, dok će se sezonske ulaznice za centralne delove tih tribina prodavati po 6.000 dinara.

Vlasnici godišnjih karata iz ove sezone, kako se navodi, imaju popust od 500 dinara. Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti na uvid sezonsku ulaznicu za sezonu 2016/17.

Sezonska ulaznica za tribine uključuje: sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja, sve prijateljske utakmice, sve utakmice u prvenstvu, uključujući i „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde, kao i pravo preče kupovine/rezervacije za grupnu fazu UEFA takmičenja.

Pored vlasnika sezonskih ulaznica, popusti prilikom kupovine sezonskih ulaznica za takmičarsku 2017/18. važe i za studente i srednjoškolce, pripadnice lepšeg pola, kao i za kupovinu porodičnog paketa.

Partizan napominje da popusti nisu kumulativni, kao i da je za ostvarivanje popusta potrebno pored ličnog dokumenta sa slikom na uvid doneti i osnov popusta (djačka knjižica, indeks).

Osobe mladje od 16 godina ne mogu same kupiti sezonsku ulaznicu, dodaje se u saopštenju Partizana.

Partizan je odredio i cenu sezonskih ulaznica za mesto u ložama i one iznose od 50.000 do 70.000 dinara. Za vlasnike sezonskih ulaznica za lože, za prošlu takmičarsku godinu, popust iznosi deset odsto.

Sezonske ulaznice će se prodavati na stadionu Partizana (lokal u prizemlju severnog dela stadiona, blizu ulaza u službene prostorije) radnim danima od 10.00 do 18.00, kao i u prodavnici TiketLajna na Novom Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 1).

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike