U trendu

Partizan protiv Nordsjelanda ili AIK-a ako prodje Trakaj

Fudbaleri Partizana igraće protiv pobednika duela norveškog Nordsjelanda i švedskog AIK-a, ako prodju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Partizan prvo mora da prodje drugo kolo, u kome igra protiv litvanskog Trakaja. Prva utakmica je u četvrtak od 20.30 u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije.

Crno-beli bi prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija igrali na gostovanju 9. avgusta, a revanš je sedam dana kasnije.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da njegova ekipa prvo mora da razmišlja o dvomeču drugog kola kvalifikacija.

„Mi smo sigurno favoriti, sve je na nama, verujem u prolaz. Poraz u prvenstvu je opomena da se ekipa više stegne, mada smo u Evropi bolje igrali. Povredjeni su nam napadači Nikolić i Ožegović, i oni neće igrati u prvoj utakmici protiv Trakaja. U tim se vraća Marko Janković, očekujem da će ekipa pozitivno odgovoriti i krupnim koracima da krenemo dalje“, rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Govoreći o trećem kolu, Iliev je rekao da trenutno ne zna kvalitete obe skandinavske ekipe.

„Mislim da su bolji od ekipa sa kojima smo do sada igrali, ali mogli smo da prodjemo mnogo lošije na žrebu. Moramo da budemo zadovoljni“, naveo je Iliev.

Fudbaleri Radničkog će, ako u drugom kolu prodju Makabi iz Tel Aviva, igrati protiv pobednika duela kazahstanskog Tobola i jermenskog Pjunika.

Radnički bi u trećem kolu 9. avgusta prvi meč igrao na gostujućem terenu.

Subotički Spartak će, ako eliminiše Spartu iz Praga, igrati protiv danskog Brondbija.

Spartak bi u prvoj utakmici bio domaćin, 9. avgusta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar