U trendu

Partizan siguran protiv Proletera, Vojvodina bolja od Radničkog

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Proletera sa 3:1, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su poveli već u sedmom minutu golom Lazara Markovića. Marković je uputio loptu ka golu Proletera, ona je zakačiča Ognjena Mitrovića, promenila pravac i završila u mreži.

Na 2:0 povisio je Bojan Matić u 23. minutu kada je odlično zaobišao golmana Proletera i postigao svoj „prvenac“ u crno-belom dresu, dok je Nemanja Miletić u 88. minutu pogodio za 3:0 nakon odbitka posle slobodnog udarca.

Konačan rezultat postavio je Milorad Balabanović u 91. minutu.

Partizan je upisao 16. pobedu od početka šampionata i drugi je na tabeli sa 51 bodom, dok je Proleter na 12. poziciji sa 23 osvojena boda.

Izabranike Sava Miloševića u narednom kolu očekuje „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“, dok će Proleter dočekati Mačvu.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom terenu niški Radnički sa 3:0, golovima Momčila Mrkaića u prvom i 91. minutu i Miljana Vukadinovića u 69. minutu.

Novosadski tim je treći na tabeli sa 48 bodova, dok je Radnički šesti sa 36.

Čukarički je na svom terenu slavio protiv Voždovca sa 2:1. Golove za tim s Banovog brda postigli su Marko Docić u 22. minutu iz penala i Slobodan Tedić u 43. minutu, dok je jedini strelac za Voždovac bio Marko Djordjijevski u 83. minutu.

Čukarički je četvrti na tabeli sa 43 boda, dok je Voždovac sedmi sa 35.

Fudbaleri TSC-a pobedili su Mačvu u gostima sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Janko Tumbasević. TSC je peti na tabeli domaćeg šampionata sa 41 bodom, dok je Mačva poslednja sa samo 12 osvojenih bodova.

U preostala dva meča, Radnik je pobedio Napredak u gostima sa 1:0, dok su Rad i Javor odigrali 1:1.

Ranije danas, fudbaleri Indjije i Crvene zvezde su odigrali nerešeno 1:1, dok je Spartak bio bolji od Mladosti sa 3:1.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.