U trendu

Partizan u Tirani dočekale jake policijske snage, organizacija na nivou (video)

Fudbaleri Partizana stigli su u Albaniju, gde u četvrtak od 21.05 igraju meč trećeg kola Liga Evrope protiv Skenderbega. Rukovodstvo albanskog prvaka je, u saradnji sa bezbednosnim službama, što se tiče prvih utisaka, odradilo odličan posao oko organizacije dolaska beogradskog kluba u Tiranu.

Crno-beli su posle 45 minuta leta stigli u albansku prestonicu, gde su ih dočekale jake policijske snage, i specijalna jedinica RENEA. Na aerodromu je beogradska ekspedicija ekspresno puštena kroz pasošku kontrolu, i u pratnji jednog policijskog vozila i dva kombija, posle dvadesetak minuta vožnje, stigla je do hotela „Šeraton“, prenose Novosti.

Ispred baze srpskog prvaka u Albaniji, koja se nalazi u centru grada, nalaze se, takođe, jake policijske snage pod punim naoružanjem.

Fudbaleri Partizana neće, kako obično protokol nalaže, dan pre utakmice trenirati na terenu na kojem će utakmica biti odigrana. Iz bezbednosnih razloga izabranici Miroslava Đukića će poslednje pripreme pred jedan od važnijih mečeva u sezoni odraditi u Tirani, odakle će na dan meča krenuti put Elbasana, u kojem će susret biti odigran.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar