U trendu

Partizanu dopis za Zvezdinu titulu; Vuletić: Sledi carski rez

POHORJE – Fudbalski klub Partizan dobio je od Fudbalskog saveza Srbije dopis o priznavanju titule prvaka Srbije iz 1946. godine i preko potpredsednika Vladimira Vuletića najavio žalbu sudu.

Nakon skoro dva meseca od Skupštine FŠ, na kojoj je Zvezdi pripisana titula, Vuletić je otkrio da je u klub stigao dopis i takvu odluka opisao kao „blasfemičnu“.

„Šta je to što je opredililo FŠ da odluku krije od javnosti i ne objavljuje je? Krije je da ne pošalje zainteresovanom Partizanu? Četiri puta smo zahtevali da nam se dostavi odluka i mesec i po dana niko nam nije odgovarao“, rekao je Vuletić novinarima na pripremama Pohorju, a prenosi klupski sajt.

On je dodao da je takva odluka gaženje svih načela i pravnih normi.

„Brojimo rok koji je predviđen za odgovarajuću tužbu, podnećemo je u najskorije vreme. Krećemo u pravnu bitku. Čekaju nas porođajne muke, carski rez i to bez epidurala“, poručio je Vuletić i citirao Jašu Tomića „Neka je proklet svako ko hoće rata lakomog, pustog i voli krv, ali neka je proklet i onaj koji rata neće, kad ga gaze brutalno kao sitnu crv“.

(Tanjug)

Napišite komentar