U trendu

Paunović: Nadao sam se ovakvom poslu

Novi trener fudbalera Čikaga Veljko Paunović rekao je danas da se raduje novom poslovnom izazovu.

„Ovo je prilika kojoj sam se nadao, jer ću raditi sa pravim ljudima, u pravo vreme i na pravom mestu. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem da radim sa timom, da upoznam nove navijače za koje znam da su strastveni i verni klubu“, rekao je Paunović za klupski sajt.

Paunović, koji je letos predvodio omladinsku reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, potpisao je danas ugovor sa američkim Čikagom.

„Imam mnogo energije, znanje i iskustvo koje ću doneti ovom klubu. Fudbal je za mene način života i ja ga živim čitav život. Volim ovakve izazove u kojima je potrebno da gradite šampiona dajući sve od sebe u svakom trenutku. Vidim Čikago Fajr kao ranjenog lava koji je spreman da oslobodi svoju snagu“, rekao je on.

Paunović se zahvalio vlasniku Čikaga Endrujuu Hauptmanu, generalnom menadžeru Nelsonu Rodrigesu i celom izvršnom timu američkog kluba što su ga u „jakoj konkurenciji“ izabrali za trenera.

On je tokom karijere, između ostalih, nastupao za Partizan, Marbelju, Atletiko Madrid, Tenerife, Hanover, Hetafe, Rubin i Almeriju, kao i američku Filadelfiju, a kao trener predvodio je mlađe selekcije Srbije.

Za nacionalnu selekciju Srbije i Crne Gore odigrao je dve utakmice i postigao jedan gol.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.