najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Paunović: Ne potcenjujemo rivala, možemo do pobede

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je da veruje da njegovi izabranici mogu da naprave još jedan veliki korak i pobedom nad Brazilom osvoje Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

„Ovo je jedan sjajan turnir za nas, nešto prelepo što se dešava Srbiji i našem fudbalu. Ono što je najvažnije je da ova deca pokazuju da uvek postoji svetlo na kraju tunela i da ako imaš jasan cilj i plan kako da do njega stigneš, ništa nije nemoguće. Stigli smo do finala sa Brazilom, osećaj je neopisiv, ali mi želimo da završimo posao“, rekao je Paunović za sajt FŠ.

Paunović ističe da Srbije u finalu igra protiv najjačeg mogućeg protivnika.

„Verujem da će moji momci biti najjači onda kad je najpotrebnije. Igraće za svoj narod, porodice, prijatelje… Oni su svakako heroji, šta god da urade u finalu, jer su nam svima vratili nadu da su cuda i dalje moguća“, naveo je selektor.

Kapiten „Orlića“ Predrag Rajković ističe da je ekipa plasmanom u finale napravila veliki uspeh, ali da se time neće zadovoljiti.

„Teško se može opisati osećaj uoči početka utakmice sa Brazilom. Mi ćemo možda tek naknadno biti svesni šta smo uradili, jer za sada imamo punu koncentraciju na ono što nas ocekuje i jako želimo da napravimo taj poslednji korak i popnemo na tron. Svesni smo da ulazimo u istoriju, ali istorija pamti samo pobednike i šampione. Mi želimo to da budemo i donesemo našem narodu pehar“, izjavio je golman Crvene zvezde.

Vezista Nemanja Maksimović prepustio je Brazilu ulogu favorita.

„Neka pritisak bude na njima, a mi ćemo igrati onako kako najbolje znamo i budite sigurni da im neće biti lako. Takmičenje je veoma iscrpljujuće, odigrao do sada svih 630 minuta, ali ostalo mi je snage za još jedan korak. U finalu ce odlučiti veće srce, ali i hladna glava. Mi smo pokazali da imamo i jedno i drugo“, zaključio je Maksimović.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike