U trendu

Pavlović: Presrećan sam, sve je kako treba

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović rekao je danas da je presrećan što je postigao het-trik u pobedi nad Borcem na početku plej-ofa Super lige Srbije, kao i da se nada da će nastaviti da postiže golove.

Napadač „brdjana“ postigao je sva tri gola za trijumf od 3:1 nad Čačanima, dok je u prošlom kolu dao dva gola Spartaku.

„Naravno da sam presrećan. U poslednje vreme mi nekako sve polazi za rukom i nogom. Ovo je moj drugi het-trik u sezoni, peti gol u poslednje dve utakmice. Ekipa osvaja bodove, u vrhu smo tabele i super se osećam. Sve je na
svom mestu. Nadam se da će ovako da bude do kraja sezone“, rekao je Pavlović posle utakmice.

Čukarički se ovom pobedom osamio na drugom mestu tabele, sa tri boda više od Partizana, koji sutra igra protiv Crvene zvezde.

„Važnost večerašnje utakmice bila za nas ogromna. U plej-ofu morate maksimalno da koristite prednost domaćeg terena. Uz to, Borac je jedan od naših direktnih konkurenata za plasman u Evropu. Tako da su ovi bodovi višestruko vredni“, rekao je Pavlović.

Fudbaler Čukaričkog prvi gol je postigao uz mnogo sreće, pošto je loše zakačio loptu, ali je ona uz mnogo sreće prošla ispod ruke golmana.

„Ja uopšte nisam ni video da sam postigao prvi gol. Šutnuo sam loptu, mislio sam da će golman sigurno odbraniti. Okrenuo sam se da nešto kažem saigraču kad sam video (Petra) Bojića koji trči ka meni i raduje se. Bilo je pomalo komično. U svakom slučaju, novi bodovi su tu, i idemo dalje“, rekao je Pavlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.