U trendu

Peđa Stojaković

Ime: Predrag Stojaković

Roditelji: Miodrag i Branka Stojaković

Datum rođenja: 9. jun 1977. godine

Visina: 206 cm

Težina: 103 kg

Hobi: Slušanje muzike, gledanje filmova

Internet: Peđini fanovi (i to fanovi iz svih krajeva sveta) i te kako su aktivni na Mreži, što dokazuje i broj sajtova koji mu je posvećen, kao i Internet fan klub, koji trenutno broji preko 350 članova koji redovno razmenjuju informacije o svom idolu.

Reklame: Snimio je oficijelne NBA reklame u kojima se mladima obraća na srpskom i grčkom jeziku u cilju promocije kampanje protiv pušenja i protiv nasilja. Takođe, odnedavno ga možete videti u reklami za Sprajt.

Bračno stanje: Neoženjen. Međutim, imamo lošu vest za sve njegove (mnogobrojne) obožavateljke. Naime, Peđa je već neko vreme u vezi sa Jelenom Jakovljević. Jelena je foto-model i bivša mis Jugoslavije (mnogima poznata po pojavljivanju u tabloidnim listovima i emisijama čija su omiljena tema bili njeni silikoni 😉

Zanimljivo: Uzeo je grčko državljanstvo 1993. godine, kako bi mogao da igra u Evropskom kupu.

Inspiracija za buduće generacije: Zajedno sa još nekim košarkašima iz NBA lige, Stojaković učestvuje u radu dečjih košarkaških kampova. „Znajući da je košarka veoma popularna u Evropi i da sam se i sam kao dete ugledao na NBA zvezde, sada mogu da zaključim kako mi zaista treba da radimo tako nešto i da budemo tu za njih i usmerimo ih na pravi put“, izjavio je Stojaković.

Humanost na delu: Stojaković, kao i mnogi drugi jugoslovenski sportisti, pokušava da pomogne svojoj matici kad god je u prilici. Stojaković i Vlade Divac za Božić su organizovali žurku na kojoj su gosti donosili igračke koje su potom poslate u Srbiju. Na ovaj način, naši mališani dobili su oko 10.000 igračaka.

Peđi Stojakoviću, kao i celokupnoj jugoslovenskoj reprezentaciji, Internet Krstarica čestita osvajanje titule šampiona sveta u košarci!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar